FOTO Ostapenko, ridicolă: Campioana de la French Open a ajuns bătaia de joc a internetului cu o ţinută extrem de urâtă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ostapenko

Jelena Ostapenko face la Miami cel mai bun turneu din 2018, avansând până în sferturile competiţiei. Din păcate pentru ea, în afara terenului, letona e, în continuare, neinspirată.

La cum se îmbracă, sunt şanse mari ca Jelena Ostapenko să aibă oglinda spartă acasă! Iar dacă oglinda ei e intactă, atunci e clar că sportiva de 20 de ani are gusturi dubioase în materie de haine.

O fotografie postată de campioana de la French Open 2017 face ravagii pe reţelele de socializare în aceste zile. Ostapenko a avut neinspiraţia de a publica o poză în care a ales o ţinută „animal print“, iar fanii au avut comentarii extrem de acide despre această fotografie.

Cel mai bland comentariu a fost: „Atunci când dai buzna la mama în dulap şi te costumezi“.

Imagine indisponibilă

Ostapenko ocupă, în acest moment, locul 5 în lume, chiar dacă bilanţul ei în 2018 e unul modest: 10 victorii, 8 înfrângeri.

Pentru ea, momentul adevărului va fi la French Open, acolo unde va avea de apărat 2.000 de puncte pentru titlul pe care l-a câştigat, în 2017, în faţa Simonei Halep. Dacă va suferi o eliminare prematură la Paris, Ostapenko va suferi o cădere drastică în clasamentul mondial.

CITEŞTE ŞI:

Halep s-a născut fragilă: Primul antrenor al Simonei a dezvăluit marea problemă de care suferă liderul WTA

Muguruza a tăiat în carne vie: Decizie drastică luată de rivala lui Halep, după un început de sezon slab

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite