FOTO Cum arată trofeul pe care Simona Halep îl poate câştiga azi la Melbourne şi cu ce poate veni ea acasă din Australia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep va juca azi, de la ora 10.30, finala turneului feminin de la Australian Open, unde o va întâlni pe daneza Caroline Wozniacki.

Este pentru a treia oară când Halep joacă având trofeul pe masă, după ce în precedentele două întâlniri a pierdut la Roland Garros. Dacă învinge, Simona primeşte 4 milioane de dolari australieni şi 2000 de puncte WTA şi va pune mâna pe trofeul Daphne Akhurst. 

Aceasta a  fost prima jucătoare care a dominat Australian Open, câştigând de cinci ori la simplu, de cinci ori la dublu şi de patru ori la dublu mixt, între anii 1925 şi 1930. Daphe este o figură marcantă a tenisului australian,

Trofeul cuvenit câştigătoarei este din argint, dar învingătoarea ia acasă doar o copie în miniatură a acestuia, deoarece originalul rămâne la Melbourne.

În stânga este trofeul pe care îl va primi câştigătoarea turneului feminin, iar în dreapta câştigătorul de la masculin FOTO Iulian Anghel (Melbourne)

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite