Fosta canotoare Viorica Susanu îşi caută forma fizică după cea de-a doua naştere
0
La cinci luni după ce a născut, multipla campioană olimpică Viorica Susanu îşi revine în formă cu aparatură de ultimă generaţie.
Una dintre cele mai medaliate sportive din istoria sportului românesc, Viorica Susanu, şi-a scos bebeluşul în vârstă de cinci luni în lume. Cvadrupla campioană olimpică şi micuţul Teodor Nicholas au făcut o primă vizită la Centrul de Estetică Hipocrat din cartierul bucureştean Pantelimon, unde vedeta a beneficiat de o evaluare avansată din punct de vedere estetico –medical, realizată cu două dispozitive de ultimă generaţie. Î
Este vorba de aparatul de diagnosticare corporală TANITA care măsoară grăsimea corporală, masa musculară şi apa totală din corp şi de aparatul de diagnosticare facială Ionto-Scope APM 100 care, măsoară conţinutul de melanină, ridurile, petele şi dimensiunea porilor. “Cred că e normal şi important ca foştii sportivi să îşi cunoască în continuare parametrii stării de sănătate şi să se preocupe de aceştia, pentru că, după cum se ştie, atunci când termini cu sportul de performanţă şi cu antrenamentele zilnice, în corp se produc nişte schimbări, accentuate evident şi de înaintarea în vârstă”, a afirmat Viorica Susanu, care la 38 de ani arată foarte bine, deşi a născut de două ori, în afara lui Teodor Nicolas, ea având şi o fetiţă de cinci ani. În timpul şederii sale la centrul de estetică, Viorica s-a relaxat citind ultimul număr al revistei Auto Schunn.
Unul dintre aparatele testate de Viorica Susanu este liderul mondial în domeniul echipamentelor de cântărire şi măsurare a masei corporale. Aparatul utilizează metoda BIA, metodă de analiză a impedanţei bioelectrice. Acest aparat pentru monitorizarea masei corporale cu indicator de grăsime viscerală efectuează măsurători ce privesc întregul organism, precum greutatea, indicele de masa corporal, grăsimea corporală evaluată atât ca procent din greutatea totală (%), cât şi cantitativ, ca masă de grăsime, grăsimea visceral, masa fără grăsime, masa muscular, apa totală din corp evaluată atât procentual (%), cât şi cantitativ (kg), rata metabolică de bază – evaluarea necesarului caloric zilnic pentru menţinerea parametrilor actuali, intervalele ţintă, indicatorul de masă minerală a osului.
