Florin Gardoş, ales în echipa etapei a 22-a din Anglia, de către ESPN. Cum îşi motivează americanii decizia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Gardos (stânga) a avut o evoluţie bună şi în etapa precedentă, cu Manchester United. FOTO: AP
Florin Gardos (stânga) a avut o evoluţie bună şi în etapa precedentă, cu Manchester United. FOTO: AP

Integralist la Southampton, în victoria din deplasare cu Newcastle (2-1), Florin Gardoş a fost ales de către postul american de televiziunea ESPN în echipa etapei. Asta deşi românul a greşit la golul gazdelor.

Titular la Southampton în ultimele partide, şi datorită unor accidentări în lotul „sfinţilor” şi a plecării unor coechipieri la Cupa Africii, Florin Gardoş are evoluţii tot mai apreciate. 

Deşi sâmbătă a greşit la faza golului lui Newcastle, când a respins balonul în piciorul lui Gouffran, iar mingea a sărit în poartă, Gardoş a fost ales în echipa etapei a 22-a din Anglia. 

„Newcastle nu a reuşit să-şi creeze ocazii notabile în special datorită fundaşului român. Cineva trebuie să-i spună că este rezervă, dar el a intrat în primul 11 cu autoritate şi a arătat-o la Newcastle“, au scris cei de la ESPN. 

Echipa etapei: De Gea (Manchester United) - Koscielny (Arsenal), Gardoş (Southampton), Ivanovici (Chelsea) - Elia (Southampton), Song (West Ham United), Coquelin (Arsenal), Oscar (Chelsea), Cazorla (Arsenal) - Costa (Chelsea), Gayle (Crytal Palace).

După 22 de etape în Anglia, Southampton este pe locul 3, cu 42 de puncte, 10 mai puţin decât liderul Chelsea şi cinci în urma lui Manchester City. 

Citeşte şi 

De ce Steaua şi-a pierdut un om de bază: Gardoş spune că Szukala nu trebuie atacat pentru că a semnat cu Al-Ittihad

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite