Florin Andone s-a decis în privinţa viitorului club la care va evolua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Andone
Florin Andone

Florin Andone a fost selecţionat în naţionala României de patru ori şi a marcat un gol, în ultimul meci din 2015, amicalul cu Italia, scor 2-2.

Atacantul şi-a prelungit contractul cu gruparea Cordoba, noua înţelegere fiind valabilă până în iunie 2018, a anunţat, marţi, clubul din liga a doua spaniolă, pe contul de Twitter. La rândul său, Andone a publicat ştirea prelungirii contractului printr-un video, în care a deschis o cutie de cadouri ce conţinea un tricou cu numărul 11, el spunând: "Acesta este cadoul meu de ziua Magilor (n.r. - sărbătoare în Spania, în 5 şi 6 ianuarie). Hai, Cordoba!" 

Atacantul în vârstă de 22 de ani a semnat, în iulie 2014, un contract pe trei ani cu gruparea Cordoba, nou-promovată atunci în La Liga. El a început să joace pentru formaţia secundă şi a fost promovat la prima echipă a clubului la finalul anului 2014, el având 36 de meciuri şi 13 goluri. Originar din judeţul Botoşani, Andone se află în Spania din 2005 şi a mai jucat la Vinaros, Villareal C, Castellon şi Atletico Baleares.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite