Final incredibil în grupa H de la Cupa Mondială: Senegalul a ieşit din competiţie pentru că a luat mai multe cartonaşe galbene decât Japonia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Columbia a învins Senegalul cu 1-0 şi s-a calificat în optimi de pe primul loc. Japonia şi Senegal au încheiat la egalitate perfectă de puncte şi de goluri, departajarea ajungând la clasamentul fair-play.

Columbia a câştigat cu 1-0 meciul cu Senegal de la Cupa Mondială, graţie golului marcat de Yerry Mina în minutul 74. În celălalt meci al grupei, Polonia a trecut de Japonia cu 1-0, gol Bednarek în minutul 59.

În urma acestor rezultate, Columbia a câştigat grupa, cu şase puncte.

Japonia şi Senegal au încheiat cu acelaşi număr de puncte (4), acelaşi golaveraj (4-4). Cum şi meciul direct s-a încheiat la egalitate (2-2), departajarea s-a făcut cu ajutorul clasamentului fair-play, alcătuit pe baza numărului de cartonaşe acumulate de-a lungul competiţiei.

Cum Senegalul a strâns şase cartonaşe galbene, faţă de patru ale Japoniei, niponii sunt cei care merg mai departe în optimile de finală.

Columbia va juca în optimi împotriva locului doi din Grupa G, iar Japonia cu locul unu din Grupa G. Aceste poziţii se vor atribui după jocul din această seară dintre Anglia şi Belgia. 

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite