FIFA, dată în judecată după ce berea a fost interzisă la CM din Qatar. Suma uriașă pusă la bătaie

0
Publicat:

FIFA va fi dată în judecată de către un producător de bere, după ce organizatorii Campionatului Mondial de fotbal din Qatar au interzis în ultimul moment consumul de alcool pe stadioane.

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Decizia federației internaționale de fotbal a cauzat o pierdere uriașă pentru producătorul de bere care semnase un contract de 75 de milioane de euro cu FIFA, pentru a comercializa băuturi alcoolice pe stadioane, în timpul turneului final din Qatar. 

Comercializarea alcoolului este permisă doar în fan zone-uri, acolo unde fiecare fan își poate procura maximum 4 pint-uri pentru suma de 15 euro.

Berile produse de Budweiser, care ar fi trebuit să ajungă pe stadioane, vor fi oferite țării care va învinge în finala Cupei Mondiale. 

"O nouă zi, un nou tweet. Echipa câștigătoare va primi berile. Cine se va impune?", a fost anunțul companiei, pe pagina oficială de Twitter, în care a postat o fotografie cu un depozit plin cu bere. 

Petrecere de lux la finalul turneului

Organizatorii au anunțat că la finalul turneului din Qatar va avea loc o petrecere de lux, unde cei prezenți vor putea urmări ultimul meci din cadrul competiției, iar mai apoi se vor distra pe muzica mixată de fostul internațional francez Djibril Cisse, devenit DJ, după retragerea din fotbal. 

Petrecerea va avea loc într-un hotel inaugurat în vara anului 2022, care are 377 de camere de lux și multe spații de distracție. 

Pentru a putea lua parte la petrecere, persoană trebuie să cumpere un bilet de 31.000 de euro, în schimbul căruia va primi băutură nelimitată, până la ora 3.00 dimineața, ora locală. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite