FC Botoșani - FCSB. Meci spectaculos, cu cinci goluri în Moldova

0
Publicat:

FCSB a câștigat meciul de pe terenul celor de la FC Botoșani, scor 3-2, în cadrul etapei a șasea din Liga 1, partidă restantă. Toate golurile au fost marcate de jucătorii străini.

Craiova - FCSB. FOTO FCSB Facebook
Craiova - FCSB. FOTO FCSB Facebook

FCSB s-a impus cu emoții la Botoșani, la capătul unei partide cu mari ocazii de ambele părți și cu cinci goluri marcate. 

Bucureștenii au avut primele ocazii uriașe în primele 10 minute ale partidei, însă gazdele au deschis scorul în minutul 13, prin Mailat, care a șutat fără a-i lăsa nicio șansă lui Târnovanu. 

FCSB a continuat să preseze, iar Tamm a egalat cu o lovitură de cap, în minutul 21. Roș-albaștrii au intrat la cabine în avantaj, grație golului marcat de Compagno. 

Mailat a reușit dubla în repriza secundă și a egalat în minutul 66, însă Edjouma a readus echipa lui Strizu în avantaj, în minutul 73. 

FCSB ocupă în prezent poziția a cincea în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce FC Botoșani se află pe poziția a 12-a, cu 20 de puncte acumulate. 

Primul 11 folosit de cei doi antrenori:

FC BOTOȘANI: Pap - Patache, Sadiku, Șeroni, Dragu - Ivanov, Dican, Tîrcoveanu - Petkovski, Roman, MailatRezerve: Ureche, Sylla, Zabou, Mateus, David, Camara, Roman, Pinson, Mussis

Antrenor: Mihai Ciobanu

FCSB: Târnovanu - Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Oaidă - Cordea, Compagno, Oct. PopescuRezerve: Vlad, Haruț, Coman, Miculescu, Edjouma, Omrani, Nikolov, Pantea, Radaslavescu

Antrenor: Leo Strizu

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite