FCSB, start în Liga Campionilor. Unde se vede meciul de debut al roș-albaștrilor în cupele europene

0
Publicat:

FCSB începe diseară aventura în noul sezon din Liga Campionilor, în San Marino, contra lui Virtus (ora 22.00, Digi Sport 1 și Prima Sport 1). Sorții i-au scos în cale în primul tur preliminar un adversar modest, de care campioana României nu are cum să se împiedice, chiar dacă în prima manșă roș-albaștrii vor fi văduviți de doi titulari.

FCSB joacă diseară în San Marino. Foto Facebook
FCSB joacă diseară în San Marino. Foto Facebook

Echipa lui Gigi Becali nu se va putea baza în San Marino pe Vlad Chiricheș și Marius Ștefănescu, ambii jucători fiind suspendați, dar nici pe Florinel Coman, vândut la Al Gharafa. Fundașul central în vârstă de 34 de ani a văzut cartonașul roșu în meciul pe care FCSB l-a pierdut anul trecut în deplasare cu Nordsjaelland, scor 0-2, în turul 3 preliminar al UEFA Conference League.

Marius Ștefănescu își amână debutul cu FCSB în Europa 

Proaspăt adus la FCSB în această vară, Ștefănescu nu va putea evolua după ce a fost eliminat în ultimul minut al prelungirilor partidei pe care Sepsi, fosta sa echipă, l-a pierdut sezonul precedent în deplasare, scor 2-3, cu Bodo Glimt, în play-off-ul din cea de-a treia competiție europeană. În aceste condiții, staff-ul tehnic al campioanei FCSB a decis ca cei doi jucători să nu facă deplasarea și să rămână să se pregătească la București.

După ce trece de Virtus, FCSB va juca în turul 2 preliminar din Liga Campionilor contra israelienilor de la Maccabi Tel Aviv.

Virtus este campioana din San Marino 

Virtus AC a câștigat în sezonul precedent pentru prima dată titlu de campioană în San Marino și are o cotă de piață a lotului de un milion de euro. Lotul este formată în totalitate din jucători italieni și din San Marino, majoritatea dintre ei fiind amatori. La micuța formație joacă atacantul Federico Piovaccari, cel care a evoluat pentru FCSB în sezonul 2013-2014.

Meciul din prima manșă va fi arbitrat de bosniacul Antoni Bandic. Acesta a fost în centrul unui scandal monstru în țara sa în în urmă cu 7 ani când a fost suspendat un întreg sezon pentru greșelile comise la un meci care a decis campioana.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite