FCM Târgu-Mureş – Dinamo 2-6 / Final de meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a V-a a Ligii I de fotbal, FCM Târgu-Mureş va întâlni, astăzi, de la ora 18.00, pe propria arenă, pe Dinamo, meciul urmând să fie transmis, în direct, de Digi Sport şi în format livetext pe site-ul www.adevarul.ro.

Arbitrul fluieră finalul meciului

Min 92. GOOOOOOOOOOOOOOOOOL Dinamoooo. Andrei Cristea trage în partea dreaptă a portarului şi înscrie

Min. 91 Cartonaş roşu Flavius Moldovan şi penalty pentru Dinamo

Min 88 GOOOOOOOOOLLL Dinamooo. Cătălin Munteanu marchează printr-un şut la colţul lung

Min 83 Noul intrat Veljovici vede cartonaşul galben

Min 79. N' Doye îşi încearcă norocul printr-un şut de la distanţă, dar mingea se duce puţin peste poartă

Min. 76 Ad. Cristea încearca o pasă lungă pentru N' Doye, dar Dănălache reţine mingea

Min. 73 Cătălin Munteanu întră în locul lui Marius Niculae

Min 70 Didy reia cu capul o centrare a lui Biţiş, dar Naumovski reţine

Min. 66 GOOOOOOOOOOOLL Tg. Mureş. Vancea reduce din diferenţă pentru ardeleni printr-un şut la vinclu

Min. 64 GOOOOOOOOOOOOOLLLL Dinamooooo. M. Niculae câştigă un balon cu ultimul apărător al ardelenilor şi înscrie cu un şut pe lângă portar

Min. 60 Adrian Cristea este în careul advers, dar întârzie pasa şi pierde balonul

Min. 54 Cartonaş galben Florin Dan este avertizat pentru un fault asupra lui Liviu Ganea

Min. 53 GOOOOOOOOOOOOLLL Dinamoooo. Liviu Ganea duce scorul la 3-1 pentru Dinamo din centrarea lui Torje. Ganea a reluat cu capul din apropiere

Min. 46 Fl. Stânga intră în locul lui Topici

Min. 46. A început repriza a doua.

Min. 45. PAUZĂ Sfârşitul primei reprize. Se încheie o repriză plină de evenimente, cu trei goluri şi o eliminare în contul dinamoviştilor

Min 37 Biţiş preia spectaculos pe piept un balon venit pe sus şi şutează de la distanţă, însă mingea se duce peste poartă

Min 36. Fl. Dan şutează de la distanţă , fără emoţii pentru Naumovski

Min. 30. Fl. Dan bate 11 metri şi înscrie. Tg. Mureş reduce din diferenţă.

Min 28 Moţi a luat cartonaş roşu după un fault de ultim apărător şi penalty pentru Tg. Mureş. Dinamo va juca juca mai mult de o oră cu un jucător mai puţin

Min. 26 L. Ganea şutează surprinzător din întoarcere din interiorul careului, Dănălache respinge cu greu în lateral

Min 22. Topici îl faultează pe Torje. Kovacs îl iartă pe fundaşul mureşenilor şi nu îi acordă cartonaş galben

Min. 16. O nouă eroare în apărarea lui Târgu Mureş, dar M. Niculae nu reuşeşte să profite

Min 14. Didy reia spectaculos spre poarta dinamovistă, dar Naumovski reţine

Min 10. N'Doye vede cartonaşul galben pentru că a sărbătorit golul afişând o mască pe faţă

Min 9. GOOOOOOOOOOOOOOOOOl Dinamoooo. N'Doye majorează scorul la 2-0 pentru bucureşteni dintr-un şut sub transversală din interiorul careului.

Min. 5 GOOOOOOOOOL Dinamo. Marius Niculae trege la colţul lung, portarul ardelenilor respinge iar Topici a reluat mingea în proprie poartă

Min. 1 A început meciul

Vezi echipele:

FCM Târgu-MureşR. Dănălache, D. Matei, Cordoş, Fl. Moldovan, Topici, Biţiş, Fl. Dan, Casquero, Vagner, Didy, Stere . Antrenor: Adrian Falub.

Dinamo:
Naumovski, Bazzi, L. Goian, Moţi, Scarlatache, Ad. Cristea, Mărgăritescu, Ndoye, Torje, L. Ganea, M. Niculae ; Antrenor: Ioan Andone

Înaintea confruntării, stările de spirit din cele două tabere sunt diametral opuse. Dacă FCM-ul vine după înfrângerea cu 0-1, suferită la Galaţi, Dinamo are un moral excelent, după ce în etapa trecută a izbutit să revină de la 0-2 şi să învingă cu 3-2 pe Rapid.

În ierarhia Ligii I, FCM Târgu-Mureş este pe locul 12, cu patru puncte acumulate, în timp ce Dinamo este pe doi şi are 10 puncte, „câinii" fiind neînvinşi în acest debut de sezon.

Dinamoviştii sunt favoriţi şi la pariuri, având o cotă de 1,70 la victorie, în timp ce gazdele au cotă 4,75 pentru un succes, iar egalul este cotat la 3,30, conform casei de pariuri 1x2 bet cafe arena.

Antrenorul mureşenilor, Adrian Falub, nu-i va putea folosi în partida de diseară pe Dan Roman (suspendat), Miclăuş, Szilagyi, Sfârlea şi Dan Matei (accidentaţi).

De la Dinamo vor absenta Garat (suspendat), Alexe şi Grigore (incerţi). Arbitrul întâlnirii este Istvan Kovacs, din Carei.

Încercăm să obţinem un rezultat cât mai bun, să facem faţă unei echipe care înscrie multe goluri. Dinamo vine cu intenţii clare de a câştiga, dar şi noi avem nevoie de puncte.

Pentru noi e esenţial să luăm puncte. Ca să obţinem un rezultat bun, trebuie să lucrăm foarte mult în apărare", a declarat antrenorul mureşenilor, Adrian Falub.


Un italian la FCM

FCM Târgu-Mureş a mai transferat un jucător străin. Fundaşul italian Mario Donadoni a semnat, ieri, un contract pe două sezoane cu formaţia târgumureşeană de Liga I. În vârstă de 30 ani, Donadoni a evoluat la echipele italiene Albinoleffe, Cremonese, Padova şi Siracusa.

Fotbalistul s-a antrenat în această vară cu echipa jucătorilor fără contract, Equipe Lombardia. Adrian Falub, a declarat că speră să îl poată folosi pe italian în meciul cu Dinamo.

Pentru ultimele noutăţi din Mureş, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite