FC Botoşani rămâne în Superliga, după victoria la limită din barajul cu CS Mioveni

0
Publicat:

FC Botoşani îşi păstrează locul în Superliga de fotbal a României, după ce a învins-o pe CS Mioveni cu scorul de 1-0 (0-0), vineri seara, în deplasare, în manşa secundă a barajului de menţinere/promovare.

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Unicul gol al partidei a fost înscris de Sebastian Mailat (74). FC Botoşani câştigase cu 1-0 în prima manşă. Echipa antrenată de Bogdan Andone a avut puţine emoţii în meciul de vineri, în care argeşenii nu au tras niciun şut pe spaţiul porţii.

Eduard Florescu a trimis un şut bun de la peste 30 de metri (19), dar portarul gazdelor, Flavius Croitoru, a respins. Goalkeeper-ul argeşean a fost la post şi la şutul lui Aldair (36), acordând corner.

În min. 52, mijlocaşul Victor Dican (FC Botoşani) a trimis mingea în bară cu o lovitură de cap.

Mailat a adus victoria oaspeţilor (74), cu un şut pe lângă Croitoru, după ce a fost lansat de Florescu.

FC Botoşani s-a clasat pe locul 8 în play-out-ul Superligii, în timp ce CS Mioveni a încheiat pe locul 5 în play-off-ul Ligii a II-a.

CS Mioveni - AFC Botoşani 0-1 (0-0), Stadion Orăşenesc - Mioveni

A marcat: Sebastian Mailat (74).

Arbitru: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Andrei Constantinescu (Bucureşti), Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe); al patrulea oficial: Andrei Antonie (Bucureşti) Arbitru video: Sorin Costreie (Voluntari); arbitru asistent video: Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea)

Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) - CCA, Dragoş Ionescu (Bucureşti) - FRF

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite