FC Botoşani - Ceahlăul 2-0: nemţenii sunt tot mai departe de salvare, iar antrenorul lor e în faţa unei situaţii jenante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul meci al zilei de sâmbătă din cadrul etapei cu numărul 27 a adus o victorie lejeră pentru gazde şi un motiv mare îngrijorare pentru brazilianul Ze Maria.

FC Botoşani n-a bătut pe nimeni în primele şapte etape din retur (trei remize şi patru înfrângeri) şi a fost nevoie ca antrenorul Leo Grozavu să fie ameninţat cu demiterea pentru ca echipa să se trezească. Ceea ce s-a şi întâmplat!

După 3-0, acasă, cu Concordia Chiajna şi 1-0, în deplasare, la Braşov, astăzi, trupa finanţată de Valeriu Iftime s-a impus în derby-ul Moldovei, 2-0 cu Ceahlăul (Hadnagy 8, Ivanovici 82). Această înfrângere poate aduce, din nou, demiterea antrenorului Ze Maria de pe banca Ceahlăului. Brazilianul a fost concediat, la începutul săptămânii, după un 0-0, acasă, cu Gaz Metan Mediaş. Apoi, a fost reinstalat în 24 de ore, iar acum rămâne de văzut cum va proceda controversatul patron al nemţenilor, Angelo Massone.

După victoria de astăzi, FC Botoşani poate spera, din nou, la o participare în cupele europene, în sezonul viitor. Echipa lui Leo Grozavu a urcat pe locul 6 cu 40 de puncte, la cinci puncte de poziţia a 4-a, ultima care duce în Liga Europa.

De partea cealaltă, Ceahlăul rămâne pe locul 15 din 18 cu 23 de puncte, la cinci puncte de poziţia a 12-a, ultima care asigură rămânerea în Liga I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite