FC Barcelona a debutat  cu o victorie, în faţa lui Elche. Meciul a fost întrerupt, după apariţia unei pisici negre

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O pisică, prezenţa neaşteptată la meciul FC Barcelona - Elche FOTO AFP
O pisică, prezenţa neaşteptată la meciul FC Barcelona - Elche FOTO AFP

FC Barcelona a învins Elche, în meciul din prima etapă Primera División, disputat duminică, pe Camp Nou. Catalanii s-au impus cu scorul de 3-0, partida fiind importantă pentru tânărul Munir El Haddadi, aflat la debutul său în tricoul „blaugrana“.

Lionel Messi a fost remarcatul serii, printr-o „dublă“ reuşită patru ani la rând în confruntările dintre cele două echipe. Argentinianul a deschis scorul în minutul 42, Munir El Haddadi a majorat (46'), iar Messi a închis tabela (63').

Meciul a fost întrerupt câteva minute, după ce o pisică neagră a pătruns pe gazon, provocând rumoare. Dacă jucătorii nu s-au arătat deranjaţi, responsabilii de la marginea terenului au traversat suprafaţa de joc, până au îndepărtat animalul. Comentariile pe marginea episodului au fost zeloase, majoritatea indicând un presupus ghinion de partea catalanilor. După ce gazdele s-au impus în mod categoric, superstiţiile au fost trecute în „contul“ lui Elche.

Debutează un nou sezon în Spania. Real Madrid e socotită favorită la titlu. Contra se luptă cu Getafe pentru a nu retrograda

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite