Fără bani şi fără Meme, Unirea se scufundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unirea Urziceni nu mai reuşeşte să-şi revină. Fără victorie în actuala ediţie de campionat, fără gol marcat, fără bani şi la prima înfrângere pe teren propriu, ialomiţenii sunt o umbră a echipei din anii trecuţi.

Unirea este la a doua înfrângere consecutivă de când Mihai Stoica a fost dat afară de patronul Dumitru Bucşaru. Lipsită de jumătate din titularii care făceau furori în Liga Campionilor, Bilaşco (accidentat), Paraschiv (revenit după o accidentare a fost rezervă), Apostol (abia şi-a reluat antrenamentele), Maftei (suspendat) şi Ricardo (recent revenit la echipă), gruparea ialomiţeană a făcut un joc execrabil.

Urziceniul a luat gol la prima fază a meciului, Lemnaru fiind la prima reuşită în Liga I, şi apoi s-a chinuit în van. O singură dată au fost ialomiţenii aproape de gol, când Dale a expediat balonul în bară. În rest, nimic, deşi oaspeţii au jucat mai bine de jumătate de oră cu un om în minus după eliminarea lui Balde.

Iar perspectiva meciului din play-off-ul Ligii Europa, cu Hajduk Split, este sumbră. O eliminare din cupele europene şi pierderea celor 900.000 de euro de la UEFA ar însemna practic sentinţa definitivă a Unirii Urziceni.

0 - 1

Urziceni: Arlauskis – Nicu, Galamaz, Mehmedovici, P. Marin – Pădureţu (76 Todoran), Brandan – Neaga (56 Onofraş), Marinescu, Frunză – Dale (56 Rusescu). Antrenor: Ronny Levy
„U“ Cluj: Matache – Unguruşan, D. Munteanu (83 Izvoranu), Cvirik, Mendy (76 Buhuş) – Delgado, Gheorghe, Balde, Boştină - Cl. Niculescu (61 Reinaldo), Lemnaru. Antrenor: Marian Pană
Gol: Lemnaru 3
Stadion „Tineretului“: 3.000
Eliminat: Balde 59
Arbitru: Alexandru Tudor

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite