Fapta Simonei Halep care a devenit subiect de polemică pe Facebook. Românca, într-o companie ruşinoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep

Simona Halep a avut un start dezamăgitor de sezon, însă românca în vârstă de 24 de ani este criticată şi pentru modul în care se comportă în viaţa de zi cu zi.

O imagine cu Simona Halep pe post de şoferiţă a fost postată pe grupul de Facebook „Parchez ca un bou”, în care cei care parchează greşit sau intenţionat în locuri în care acest lucru este interzis sunt sancţionaţi de ceilalţi utilizatori ai reţelei sociale. 

Numărul 5 WTA şi-a urcat maşina pe trotuar, în faţa clubului de tenis IDU, din staţiunea Mamaia. Foarte mulţi dintre cei care au văzut imaginea au criticat-o pe Halep, însă există şi utilizatori care susţin că Simona n-a greşit, întrucât acela este de fapt un spaţiu amenajat, improvizat de către gazde, pe care îl folosesc VIP-urile. 

„O respect pe Simona Halep pentru modul în care independent de modul de promovare a sportului şi de pregătire a campionilor inexistent în România şi-a câştigat cu muncă titlurile. Cu părere de rău se vede în poză cum maşina de teren este parcată exact pe toată lungimea trotuarului”, a scris George Sava. „Nu sunt avocatul Simonei Halep. Sunt în schimb un mare adept al corectitudinii, al civilizaţiei, al respectului pentru sine şi pentru cei din jur. În situaţia de faţă, Simona nu a greşit cu nimic. Iar cei care au făcut comentarii răutacioase sunt convins că le-au postat în necunoştinţă de cauză, fără a avea informaţiile în amănunt. Dacă imaginea ar fi fost surprinsă pe spaţiu public, în faţă la Casa de Pensii ori la Sala Sporturilor, aş fi de acord cu semnalul. Deci dragă George Sava, ai exagerat! Să auzim de bine!”, a notat şi Sorin Mihalache. 

image

Citeşte şi: 

CTP ştie ce suspendare va primi Maria Şarapova şi explică implicaţiile ei asupra Simonei Halep

Adevărul despre substanţa interzisă folosită de Şarapova. Pentru ce a fost ea creeată de fapt

Ilie Năstase sare la gâtul Mariei Şarapova. Ce sancţiune cere acesta

Simona Halep despre dopajul din tenis: "Am fost şi eu uluită!"

Şarapova dopată şi contestată de un lider WTA: "Să i se retragă toate titlurile. Eu nu am trişat!" 

Maria Şarapova s-a dopat cu o substanţă folosită doar în ţările fostei URSS. Medicamentul ajută şi la îmbunătăţirea performanţelor sexuale

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite