Fanii lui Aris Salonic, prinși cu marijuana înainte de meciul cu Dinamo Kiev, disputat în Giulești

0
Publicat:

După ce suporterii Petrolului au fost prinși de greci la graniță cu câteva ”arme albe” - niște bricege cu pe care aceștia au declarat că le aveau pentru a lua masa - roata s-a întors și acum fanii eleni au probleme cu oamenii legii din România.

Fanii lui Aris Salonic sunt printre cei mai fanatici din Grecia. Foto Facebook
Fanii lui Aris Salonic sunt printre cei mai fanatici din Grecia. Foto Facebook

Mai multe materii vegetale posibil ilegale au fost descoperite de jandarmi asupra unui tânăr de 27 de ani, dar şi într-un rucsac abandonat într-un autocar, pe timpul deplasării suporterilor la meciul de fotbal dintre echipele FC Dinamo Kiev şi FC Aris Salonic disputat pe stadionul Rapid Giuleşti, contând pentru turul III preliminar al Conference League.

Potrivit unui comunicat al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti transmis AGERPRES, pe timpul deplasării suporterilor oaspeţi către stadionul Rapid Giuleşti, într-un autocar a fost depistat un rucsac abandonat, în care se afla o pungă cu materii vegetale ce par a fi din categoria celor interzise de cadrul legal în vigoare.

Captura de țigarete cu marijuana a Jandarmeriei Române
Captura de țigarete cu marijuana a Jandarmeriei Române

De asemenea, în alt autocar, asupra unui bărbat cu vârsta de 27 de ani au fost depistate şase ţigarete confecţionate artizanal având în conţinutul lor majijuana.

În acest context, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, cu modificările şi completările ulterioare, informează DGPMB

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite