Familia lui Andrea Compagno, acuze dure la adresa jucătorilor de la FCSB, după transferul atacantului în China

0
Publicat:

Andrea Compagno (27 de ani) a fost vândut astăzi de FCSB la Tianjin Tiger pentru suma de 120.000 de euro, în condițiile în care fusese cumpărat de Gigi Becali în septembrie 2022 cu 1,5 milioane de euro de la FCU Craiova.

Andrea Compagno pleacă de la FCSB după un an și jumătate. Foto Sportpictures
Andrea Compagno pleacă de la FCSB după un an și jumătate. Foto Sportpictures

Scos din primul 11 la ordinul patronului FCSB și criticat cu fiecare ocazie, italianul s-a transferat în China, nu înainte de a mai da o ”gaură” în bugetul roș-albaștrilor. Becali a spus clar că acceptă orice sumă și îl lasă pe italian să aleagă unde merge mai departe. Ultimele două oferte au fost de 120.000 de euro de la Tianjin Teda și 450.000 de euro de la Konyaspor, dar atacantul a ales-o pe prima, iar finanțatorul FCSB nu s-a împotrivit, deși a pierdut o sumă importantă.

La câteva ore după ce Andrea Compagno s-a înțeles cu Tianjin Tiger, bunicul lui Compagno s-a  arătat mulțumit că nepotul său a a scăpat de calvarul de la FCSB. Salvo Armato l-a acuzat atât pe Gigi Becali, cât și pe foștii colegi ai atacantului de tratamentul la care a fost supus jucătorul.

Premeditare din partea colegilor de la FCSB

"Astăzi nu pot să spun decât că mă bucur foarte mult că Andrea a plecat în sfârșit din București, până acum se știa de toată lumea că nu mai există nicio șansă ca el să joace pentru FCSB. Din păcate, totul este ciudat în fotbal și nu mă surprinde nimic, pentru că este clar că după ce în sezonul trecut a marcat 22 de goluri se aștepta ca el să fie un titular în această echipă care vrea să câștige campionatul.

Dar acest lucru nu a fost cazul și s-a văzut imediat în primele meciuri că, cu Andrea pe teren, coechipierii săi, în ghilimele, nu l-au servit. A fost o premeditare din partea unor jucători împotriva lui Andrea, iar restul a fost făcut de patron pentru a-l distruge pe jucător", a declarat Armato, conform Fanatik.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite