Fabulos! Karim Benzema a câștigat un sfert din trofeele din întreaga istorie a lui Real Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Real Madrid a învins-o pe Al Hilal cu  5-3, la Rabat, și a câștigat Cupa Mondială a cluburilor pentru a cincea oară în istorie.

Karim Benzema, un fenomen al fotbalului. Foto EPA EFE
Karim Benzema, un fenomen al fotbalului. Foto EPA EFE

Karim Benzema, menajat pentru semifinala cu Al Ahly și venit de la Madrid special pentru această partidă, a reușit o performanță incredibilă. Francezul care a marcat un gol, a oferit o pasă de gol și a fost desemnat omul meciului, a ajuns la 24 de trofee în tricoul lui Real Madrid. Asta în condițiile în care cel mai mare club al lumii are un total de 97 trofee în întreaga sa istorie de 121 de ani!

Atacantul de 35 de ani și-a trecut în palmares cele 24 de succese într-un interval de 13 sezoane și jumătate în tricoul Los blancos.

Trofeele câștigate de Benzema cu Real Madrid:

*4 titluri de campion al Spaniei

*2 Cupe ale Spaniei

*4 Supercupe ale Spaniei

*5 Champions League

*4 Supercupe ale Europei

*5 Cupe Mondiale ale Cluburilor

Real Madrid a câștigat de 5 ori Cupa Mondială a cluburilor (2014, 2016, 2017, 2018 și 2022). Formația spaniolă mai avea 3 victorii în predecesoarea acestei competiții, Cupa Intercontinentală (1960, 1998 și 2002).

În finala mică a Cupei Mondiale a clubuilor, Flamengo a câștigat contra egiptenilor de la Al Ahly, întorcând de la 1-2 la 4-2 în ultimul sfert de oră al partidei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite