„Fă-te că munceşti“: cât de util e turneul echipei naţionale în Turcia? Răspunsul l-a oferit un fost internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Keşeru a jucat contra celor de la Sioni Bolnisi, însă n-a marcat
Keşeru a jucat contra celor de la Sioni Bolnisi, însă n-a marcat

Într-o perioadă în care formaţiile de club sunt pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru retur, Anghel Iordănescu a convocat o selecţionată divizionară ca să joace cu Bulgaria, Sioni Bolnisi şi Moldova.

Iar turneul pe care tricolorii legitimaţi în Liga I îl efectuează în Turcia, între 3 şi 15 februarie, n-a adus satisfacţie, nici în ceea ce priveşte rezultatele, nici în privinţa jocului. După un 0-0 cu Bulgaria, a urmat o victorie la limită, scor 1-0, cu Sioni Bolnisi, locul 14 din 16 în prima ligă din Georgia.

Însuşi Anghel Iordănescu a admis că a fost dezamăgit de ce a văzut până acum, iar un fost internaţional, Sorin Paraschiv, a fost şi mai vehement într-o analiză făcută pentru Dolce Sport.

Ce a spus?

„Nu prea ai ce să înţelegi dintr-un asemenea meci, probabil niciunul dintre aceşti fotbalişti nu va fi chemat la meciurile oficiale. Dacă reuşeşti să alegi trei-patru jucători pentru meciurile oficiale ar fi mare lucru. Nici nu cred că s-a uitat foarte multă lume la meci. Sincer, nici nu ştiu cu ce echipă au jucat“, a declarat fostul mijlocaş al Stelei, care a adunat patru selecţii la prima reprezentativă.

România va încheia stagiul din Antalya cu un amical cu Moldova, sâmbătă, ora 17.00, Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite