F1: Ralf Schumacher, pe urmele fratelui Michael

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ralf Schumacher a pilotat ultima dată în Formula 1 în 2007
Ralf Schumacher a pilotat ultima dată în Formula 1 în 2007

Pilotul german Ralf Schumacher l-ar putea imita pe celebrul său frate mai mare Michael, reluându-şi şi el cariera în Formula 1 cu scuderia Stefan GP, care a recuperat activitatea în Formula 1 a echipei Toyota, scriu revistele germane de miercuri.

Potrivit revistelor Motorsport Aktuell şi Sport Bild, patronul Formulei 1 Bernie Ecclestone are îndoieli în privinţa participării în Campionatului Mondial 2010 a noilor scuderii USF1 şi Campos.

Britanicul crede mai mult în Stefan GP, proiectul omului de afaceri sârb Zoran Stefanovic care a semnat vineri un acord cu Toyota pentru reluarea activităţii acesteia în Formula 1, la care renunţase în luna noiembrie.

''Am contacte bune cu Stefan GP şi încerc să le furnizez un loc în grila de start, iar Ralf Schumacher ar fi pentru ei pilotul ideal'', a declarat Ecclestone.

De când i-a expirat contractul cu Toyota, la sfârşitul anului 2007, cel mai mic dintre fraţii Schumacher, în vârstă de 34 ani, nu s-a mai aflat la volanul unui monopost de Formula 1, concurând în 2008 în campionatul german de maşini de turism (DTM).

Fost pilot la Jordan (1997-98), Williams (1999-2004) şi Toyota (2005-07), Ralf Schumacher a câştigat şase Mari Premii în cariera sa.

''Pasiunea mea pentru Formula 1 nu s-a stins niciodată'', declara luna trecută agenţiei SID Ralf Schumacher.

Fratele său mai mare, Michael, a revenit şi el în Formula 1, pe care o părăsise în 2006, pentru a se angaja la noua scuderie Mercedes, care a preluat Brawn GP.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite