Expert german: UEFA este responsabilă pentru decese din cauza abordării sale ignorante

0
0
Finala Campionatului European de fotbal, Italia – Anglia, este programată la ora 22.00, pe Stadionul Wembley din Londra. Foto: News.ro
Finala Campionatului European de fotbal, Italia – Anglia, este programată la ora 22.00, pe Stadionul Wembley din Londra. Foto: News.ro

Karl Lauterbach, expert general în sănătate, a declarat că UEFA a eşuat în ceea ce priveşte gestionarea situaţiei legate de pandemia de coronavirus în perioada Euro-2020.

“Există o umbră asupra acestui Campionat European şi UEFA este responsabilă pentru decese din cauza abordării sale ignorante. Trebuie să se spună clar asta. UEFA a eşuat în opinia mea”, a spus Lauterbach pentru publicaţia 11Freunde, potrivit dpa. 

Acest turneu a semnalat faptul că pandemia s-a terminat, ceea ce nu este însă adevărat, a subliniat Lauterbach. “Campionatul European a permis să fie folosit greşit pentur acest semnal fatal”, a adăugat el. 

Lauterbach, expert în sănătate publică foarte apreciatt în Germania, consideră un pericol şi faptul că la finala Euro-2020 în tribune vor avea acces peste 60.000 de spectatori. “Wembley este total de necontrolat”, a afirmat germanul. 

Finala Campionatului European de fotbal, Italia – Anglia, este programată la ora 22.00, pe Stadionul Wembley din Londra.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri