EXCLUSIV Şumudică are o echipă mică: Cu cine va semna şi ce alt român îl poate urma

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

Tehnicianul de 50 de ani a anunţat că va merge în zona arabă, iar „Adevărul“ a aflat numele formaţiei cu care fostul rapidist a ajuns la o înţelegere.

Marius Şumudică se întoarce în Orientul Mijlociu, după cum „Adevărul“ a scris aici. Doar că, atunci când a confirmat ştirea potrivit căreia va antrena în Arabia Saudită, Şumi n-a precizat şi la ce echipă. Acest detaliu a fost descoperit de „Adevărul“.

Potrivit informaţiilor primite din Regat, Şumudică urmează să semneze cu Al-Faysaly, locul 11 din 16 în ediţia recent încheiată a primei ligi. Şumudică îl va înlocui pe brazilianul Pericles Chamusca. În trecut, Al-Faysaly a mai fost pregătită de doi români: Liviu Ciobotariu (iunie 2015 - mai 2016) şi Mircea Rednic (iulie 2018 - octombrie 2018). 

Dan Petrescu poate ajunge şi el în Regat

În noul sezon din Arabia Saudită, trei echipe din prima ligă pot avea pe bancă tehnicieni români. Vorbim despre Al-Ittihad Jeddah, aproape de a finaliza tratativele cu Cosmin Contra, Marius Şumudică, care s-a înţeles cu Al-Faysaly, plus Dan Petrescu!

Potrivit moderatorului Digi Sport, Vali Moraru, „Bursucul“ are şi el un acord cu o formaţie din Arabia Saudită, urmând să revină în iarbă, după ce a stat pe bară din februarie, când şi-a încheiat mandatul de doar opt meciuri la Kayserispor (Turcia).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite