Şumudică revine: A anunţat unde va antrena în noul sezon. Se va bate cu un alt tehnician român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

Fără angajament din luna martie, tehnicianul de 50 de ani va părăsi, din nou, România, urmând să semneze cu o formaţie de peste hotare.

Marius Şumudică revine în iarbă, în fotbalul din zona arabă! Pentru a treia oară în cariera sa de antrenor. După experienţele de la Al-Shaab (Emirate) şi Al-Shabab Riad (Arabia Saudită), fostul rapidist are o altă propunere tentantă din Orientul Mijlociu. Dezvăluirea a făcut-o la Digi Sport, chiar astăzi.

Şi, din nou, o formaţie din Arabia Saudită se află în negocieri cu Şumi. Dacă va semna actele, aşa cum a lăsat de înţeles că se va întâmpla, în următoarele ore, Şumudică îl va avea printre rivali şi pe Cosmin Contra, cel care va prelua Al-Ittihad Jeddah, în noua stagiune, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Ce a spus Marius Şumudică?

*Există posibilitatea să închei negocierile diseară. Într-o lună, o lună şi ceva, sper să fiu pe teren cu cronometrul în mână, cu fluierul în gură. Nu-mi doresc în România, vreau o echipă să mă bat la trofee.

*Condiţiile pe care le doresc sunt mult peste cele din fotbalul românesc. Îmi doresc să mă simt antrenor, pe unde am fost, nu mi-a lipsit nimic de la alimentaţie la echipament.

*Partea financiară e mult superioară, indiferent unde am fost, sunt respectat, sunt oprit de oameni să facă poze cu mine. Oferta e din Arabia Saudită.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite