EXCLUSIV Eugen Trică: „Am oferte să antrenez şi în ţară şi în străinătate!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Trică şi-a început cariera de antrenor pe banca lui CFR Cluj FOTO Răzvan Păsărică
Eugen Trică şi-a început cariera de antrenor pe banca lui CFR Cluj FOTO Răzvan Păsărică

După ce Mircea Rednic a fost numit antrenor al lui CFR Cluj, fostul tehnician Eurgen Trică a rămas pe dinafară. În ciuda acestei situaţii, Trică a primit deja mai multe oferte de a antrena alte echipe, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Deşi nu a dorit să-şi rezilieze contractul cu CFR Cluj, Eugen Trică a acceptat decizia conducerii de a aduce un antrenor nou. „Sunt antrenor profesionist şi am acceptat fără multe comentarii decizia rezilierii contractului. Nu neg că mi-aş fi dorit să rămân antrenorul lui CFR, dar dacă asta au decis şefii, nu mă pot opune şi le respect decizia”, a spus Trică exclusiv pentru „Adevărul”.

Deşi a rămas fără loc de muncă momentan, fostul antrenor al CFR-ului nu duce lipsă de oferte. „Am oferte din din ţară şi din străinătate. Cert este că voi merge la o echipă care vrea să facă performanţă, deoarece eu caut doar performanţa. Voi analiza aceste oferte şi voi decide în scurt timp”, a adăugat Trică.

În locul lui Trică, la CFR Cluj a fost instalat Mircea Rednic, care a plecat cu scandal de la Standard Liege, deşi calificase echipa în cupele europene. 

CITIŢI ŞI:

Numire de antrenor în cel mai pur stil românesc: Rednic a fost instalat la CFR Cluj, după o săptămână de minciuni

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite