Emma Răducanu, un eșec previzibil: Wilander a explicat cea mai zgomotoasă cădere din tenisul feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aventura Emmei Răducanu (Marea Britanie, 19 ani, 11 WTA), la New York, s-a încheiat după primul tur, fără ca acest lucru să fie vreo mare surpriză. Înfrângerea cu Alize Cornet (Franța, 32 de ani, 40 WTA), scor 3-6, 3-6, a trimis-o pe Emma pe locul 80 mondial, în ierarhia live.

Emma Răducanu a câștigat US Open 2021, venind din calificări. FOTO: Arhiva Adevărul
Emma Răducanu a câștigat US Open 2021, venind din calificări. FOTO: Arhiva Adevărul

Eșecul Emmei Răducanu la această ediție de la US Open a fost analizat de Mats Wilander, expertul Eurosport, post care transmite turneul de la Flushing Meadows.

Cred că acum vom vedea cum arată, de fapt, Emma Răducanu. Va ceda toate punctele câștigate anul trecut și va începe de la zero. Acum se poate concentra pe tenisul ei și să urce în clasament într-un mod natural. Sper să reușească să-l aibă alături pe antrenorul Dmitry Tursunov mai mult de câteva luni. Cred că e important. Emma e o jucătoare bună, dar nu e grozavă. E o luptătoare, joacă bine, iar anul trecut a avut mare încredere. E bună în tot ce face, dar n-are acea lovitură esențială, care poate fi arma ei. Acum se va trezi la realitate și cred că acest lucru a venit la momentul potrivit“, a declarat Wilander (58 de ani), cu șapte titluri de Grand Slam la simplu în CV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite