Emma Răducanu, în lacrimi la Auckland: Imagini dureroase cu fosta campioană de la US Open VIDEO

0
Publicat:

Emma Răducanu continuă să aibă mari probleme, în tentativa de a-și relansa cariera după un sezon 2022 în care a avut un bilanț negativ: 17 victorii, 19 înfrângeri. După un asemenea parcurs, campioana de la US Open 2021 a ieșit din Top 10 și acum se regăsește abia pe locul 78 mondial.

După două luni de pauză, Răducanu a revenit pe teren, la Auckland, începând pregătirile pentru Australian Open 2023 (16-29 ianuarie). Primul meci a fost un succes, 4-6, 6-4, 6-2, cu Fruhvirtova (79 WTA) și, inclusiv astăzi, în turul II, partida cu Kuzmova (134 WTA) părea că decurge bine pentru Emma. Aceasta s-a impus cu 6-0 în primul set și a ținut pasul cu adversara ei până la scorul de 5-5, în actul secund. Apoi, lovită de o accidentare, Răducanu a pierdut setul doi (5-7) și a fost nevoită să abandoneze.

Emma Răducanu, extrem de afectată de accidentarea suferită. FOTO: Twitter
Emma Răducanu, extrem de afectată de accidentarea suferită. FOTO: Twitter

Vizibil afectată de această problemă medicală, apărută înainte de Australian Open, Emma Răducanu a părăsit terenul în lacrimi și așteaptă acum verdictul medicilor pentru a afla dacă poate juca în primul Grand Slam din 2023.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite