El e omul care l-a pus pe Gigi cu BOTUL PE LABE! Becali şi-a cerut scuze faţă de el, dar nu va fi iertat şi e bun de plată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei s-a obişnuit să jignească pe oricine, fără să păţească nimic. Numai că, de această dată, socotelile sale au fost date peste cap. Speriat că va fi nevoit să plătească daune de 500.000 de euro, latifundiarul s-a apucat să-şi ceară scuze în scris. Află cine e omul care i-a dat o lecţie!

Cristi Balaj e arbitrul pe care finanţatorul roş-albaştrilor l-a acuzat de corupţie şi l-a jignit, în mod repetat, în ultima perioadă.

Războiul a început după ce în turul campionatului, în partida Steaua - CFR, scor 1-1, centralul din Baia Mare a comis, într-adevăr, mai multe greşeli împotriva bucureştenilor. La finalul întâlnirii, Gigi Becali s-a dezlănţuit.

„Să te ferească Dumnezeu de astfel de arbitri. Balaj e cel mai ipocrit şi cel mai nenorocit om. Astfel de oameni nu trebuie să trăiască, sunt nişte jagardele. Balaj e un criminal, n-are demnitate. Acum, DNA nu mai poate să facă nimic. Balaj şi alţi centrali au luat câte 300.000 - 500.000 de euro de la CFR înainte să înceapă campionatul. Balaj e o jigodie de om, care şi-a bătut joc de munca fotbaliştilor noştri. Îl rog pe nenorocitul ăsta de Balaj să mă dea în judecată. Zicea că are copii şi nevastă acasă şi că nu-i place să fie făcut în toate felurile la televizor. Păi, băi, nenorocitule, nici copii nu meriţi să ai", a spus Becali după Steaua - CFR, la finalul anului 2011.

S-a luat iarăşi de el în martie

Atunci, Cristi Balaj doar l-a ameninţat verbal pe Becali că îl va da judecată. Până la urmă însă, n-a făcut nimic, dar patronul Stelei nu s-a potolit.

La 22 martie, după meciul FCM Târgu Mureş - Steaua, scor 1-0, latifundiarul a explodat din nou, furios că Balaj nu a acordat un penalty pentru echipa sa în prelungirile partidei. Decizia centralului a fost, într-adevăr, una greşită, însă, până să nu vadă un 11 metri al roş-albaştrilor, Balaj le-a refuzat şi gazdelor o lovitură de pedeapsă la scorul de 1-0.

„Am avut penalty clar! Balaj la puşcărie!", a strigat Gigi după meci.

Dat în judecată, mai întâi, l-a înjurat iar

După acest ultim atac din partea latifundiarului, Balaj a luat măsuri împotriva unui comportament suburban.

„L-am dat în judecată pe Gigi Becali la Bucureşti şi mi-am angajat un avocat, fiindcă din cauza distanţei nu pot să vin la fiecare termen. Îi voi cere domnului Becali daune morale de 500.000 de euro, adică exact suma pe care el a pretins că aş fi luat-o de la CFR. Acum, domnul Becali va avea ocazia să demonstreze că sunt hoţ", a spus centralul din Baia Mare.

Aflând de demersul lui Balaj, Gigi a continuat să-l jignească pe arbitru, în speranţa că îl va intimida.

„E un nenorocit! După ce m-a furat cu CFR, după ce nu mi-a dat penalty, după ce din cauza lui pot să pierd 30 de milioane de euro, vrea să mă dea şi în judecată? Vrea şi 500.000 de euro? Să-şi pună pofta în cui, javra naibii! Am să-l fac javră non-stop, şi în post. Să mă dea în judecată. Tot jagardea e", a fost reacţia lui Becali.

Apoi, şi-a cerut scuze în scris

Cum Balaj nu s-a lăsat intimidat de limbajul de mahala folosit de patronul Stelei şi nu şi-a retras plângerea, Gigi a realizat că are o problemă. Drept urmare, şi-a schimbat radical poziţia faţă de central.

„Gigi Becali mi-a dat o hârtie în care spune că îi pare rău de ce a spus despre mine. Nu renunţ însă la proces şi voi merge până la capăt. Gigi Becali o să fie fericit, fiindcă pe durata procesului nu voi mai putea arbitra Steaua, dar nici contracandidatele ei", a dezvăluit Balaj la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite