Echipa starurilor de la Hollywood, Ryan Reynolds și Rob McElhenney, a promovat oficial

0
Publicat:

Este sărbătoare la Wrexham după ce Ryan Reynolds și Rob McElhenney au reușit o calificare istorică pentru una din cele mai vechi echipe din lume.

Foto Digisport
Foto Digisport

Cu o etapă înainte de finalul sezonului în National League, a cincea ligă britanică, formația Wrexham și-a asigurat matematic calificarea, din postura de campioană. Orașul galez care găzduiește a treia cea mai veche formație de fotbal din lume, a declanșat sărbătoarea. 

Deși la început localnicii erau sceptici cu privire la preluarea echipei de către vedetele de la Hollywood, Ryan Reynolds și Rob McElhenney, cei doi au demonstrat de ce sunt în stare și au creat un colectiv puternic și stabil ce a ajutat echipa să acceadă în liga a patra. 

În penultima etapă din National League, Wrexham a primit vizita celor de la Boreham Wood pe care i-au învins cu scorul de 3-1 și au promovat matematic în League Two. Wrexham revine în liga a patra britanică după o pauză de 15 ani. Imediat după fluierul de final al arbitrului, fanii au invadat terenul pentru a sărbători promovarea alături de patronii echipei, Ryan Reynolds și Rob McElhenney.

Înaintea acestei etape, Wrexham era cu doar un punct peste Notts County și aveau nevoie de o victorie în ultimele două etape pentru a promova matematic. Cu 110 puncte acumulate, cu 4 puncte peste formația secundă, Wrexham s-a calificat în a patra ligă britanică și se anunță o luptă deschisă pentru promovarea în liga a treia. 

Wrexham este cel mai vechi club de fotbal din Țara Galilor, înființat în 1864, dar și al treilea dintre cele mai vechi cluburi din lume.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite