Echipa naţională. Cinci teste pozitive la testarea cu Covid-19. Patru jucători găsiţi pozitivi, trei dintrei ei au jucat cu Grecia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mitriţă
Mitriţă

În urma testării PCR, 4 jucători ai echipei naţionale au fost depistaţi pozitivi, împreună cu un membru al staff-ului. În condiţiile în care, la testările PCR premergătoare intrării în cantonament, toate rezultatele au fost negative.

Astfel, Răzvan Marin, Alexandru Mitriţă, Deian Sorescu şi Florin Tănase, alături de Florin Constantinovici, au ieşit din programul tricolorilor şi au intrat în izolare. Răzvan Marin a fost integralist cu Grecia, Alexandru Mitriţă a jucat până în minutul 62, când a fost înlocuit cu Florin Tănase.

În acelaşi timp, mai mulţi jucători acuză în continuare simptome de viroză respiratorie sau gripă şi nu se pot pregăti normal.

În acest context, au fost convocaţi de urgenţă Claudiu Petrila (CFR Cluj), care se afla în cantonamentul României U21 de la Buftea, şi Darius Olaru (FCSB), anunţă news.ro, preluând sit-ul oficial al echipei naţionale.

România a jucat şi a pierdut, scor 0-1, meciul amical cu Grecia şi urmează să dispute, marţi, un nou meci amical, cu Israel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite