Echipa momentului din fotbalul românesc se pregăteşte de cel mai mare transfer din istoria clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stefanescu. FOTO Sepsi OSK
Marius Stefanescu. FOTO Sepsi OSK

Sepsi Sfântu Gheorghe e pe val. A câştigat Supercupa României, a debutat bine în Superligă şi a învins cu 3-1 pe Olimpia Ljublijana, în prima manşă a turul II din Conference League. Rezultatele bune şi seriozitatea covăsnenilor au fost remarcate de echipele din vest, care au început să se intereseze de fotbaliştii antrenaţi de italianul Bergodi.

Marius Ştefănescu (23 de ani), care a debutat recent şi în naţionala României, este primul jucător care a atras atenţia cluburilor din străinătate. Fotbalistul de bandă, marcator contra Olimpiei Ljubljana, este urmărit de un club din Belgia, de la mijlocul clasamentului, susţine Digi Sport. Cotat de Transfermarkt la 900.000 de euro, Ştefănescu va fi transferat pe cel puţin un milion de euro, ceea ce ar însemna cel mai mare transfer din istoria clubului.

Mutarea depinde de plecarea jucătorului care evoluează acum pe postul lui Ştefănescu la formaţia belgiană. Până acum, recordul lui Sepsi în materie de transferuri este deţinut de Pavol Safranko, vândut de la Sundowns, în Africa de Sud, pentru 700.000 de euro.

16 goluri şi 10 pase decisive în 110 meciuri sunt cifrele lui Marius Ştefănescu la Sepsi.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite