E oficial: s-au stabilit culorile Stelei după războiul cu Armata. Cum va arăta echipamentul în partea a doua a Ligii I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce echipa finanţată de Gigi Becali a rămas fără sigla originală a clubului, subalternii latifundiarului au vorbit cu sponsorul tehnic şi au stabilit cum vor arăta tricourile de joc în retur.

Steaua a depus la OSIM trei variante de siglă din care va alege una pentru a o înlocui pe cea pe care a pierdut-o după verdictul dat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Preşedintele Valeriu Argăseală a dezvăluit la Dolce Sport că logo-ul aprobat de OSIM va reprezenta singura noutate pe echipamentul de joc în partea a doua a sezonului.

„Aşteptăm acum să vedem care sunt siglele acceptate şi protejate de OSIM. Dar asta e o procedură mai lungă. La ultima marcă pe care am depus-o, culorile sunt roşu, galben şi albastru. Steaua va juca şi în tricouri roş-albastre, şi în tricouri galbene. Cele pe care le vom primi de la sponsorul nostru tehnic. Palmaresul nu face obiectul discutiei, după verdictul de la ICCJ. Toate discuţiile se referă doar la marcă“, a afirmat Argăseală.

Acesta a insistat că nu s-au purtat negocieri cu Armata pentru ca echipa lui Gigi Becali să primească dreptul de a folosi sigla originală.

„Cu MApN nu mai e nicio discuţie, pentru că n-au nicio noutate. Au zis că nu există niciun element de noutate. La o cafea putem să ieşim, dar nu avem niciun subiect comun, pentru că nu există niciun fel de noutate. Noi să oferim o sumă MApN-ului? Pentru ce să oferim? S-a pus vreodată problema unei negocieri? S-a vorbit de vreo sumă pentru a folosi această siglă? Niciodată n-a fost acest subiect pe agenda noastră de discuţie. Dacă n-am găsit înţelegere la Clubul Sportiv al Armatei (CSA), am plecat pe calea noastră“, a adăugat Argăseală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite