Duşan Kuciak, portarul Legiei Varşovia: „E mai bine că jucăm cu Steaua decât cu Basel. Suporteri ca ai noştri nu are nimeni în România”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kuciak cunoaşte bine Liga 1 din perioada în care a evoluat pentru FC Vaslui
Kuciak cunoaşte bine Liga 1 din perioada în care a evoluat pentru FC Vaslui

Slovacul Duşan Kuciak, care a jucat trei ani pentru FC Vaslui, între 2008 şi 2011, dar care acum apăra poarta Legiei Varşovia, este bucuros că sorţii au decis ca echipa poloneză să se dueleze cu Steaua în play-off-ul Ligii Campionilor, şi nu cu Basel, echipă pe care goalkeeperul o consideră foarte puternică.

Portarul slovac admite că Steaua va fi un adversar dificil, însă nu mai dificil decât Basel. Kuciak a prefaţat duelul dintre campioana României şi campioana Poloniei din play-off-ul Ligii Campionilor, precizând unde ar putea fi făcută diferenţa între cele două echipe. 

„Cred că e mai bine să joci cu Steaua decât cu Basel, cu tot respectul pentru Steaua. Avem şanse egale de a ne califica, în faţa elveţienilor, ei ar fi pornit ca favoriţi. Nu există nicio favorită în această dublă. Steaua e o echipă foarte bună, dar eu anticipez două jocuri echilibrate. Orice mic detaliu va conta enorm. Echipa care îşi va pierde concentrarea, chiar şi pentru câteva minute, va fi eliminată”, a spus Kuciak pentru ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor.

Dacă în România Steaua se laudă cu suporterii săi, în Polonia Legia se bucură şi ea de sprijinul unor susţinători fanatici. „Suporteri ca ai Legiei nu are nimeni în România. Avem fani extraordinari, eu n-am întâlnit în viaţa mea aşa ceva. Ei cântă 90 de minute, ne încurajează tot meciul, indiferent cât e scorul, avem un mare avantaj la acest capitol”, a mai precizat Kuciak.

3 ani a jucat Kuciak pentru Vaslui în Liga 1

Pawel Golanski, fost fundaş al Stelei: Nivelul la care se joacă fotbalul în prima ligă din România este peste cel din Polonia. La voi sunt mai multe echipe bune, cu jucători mai tehnici, mai de valoare
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite