VIDEO Legia Varşovia a făcut primul pas greşit în campionatul Poloniei. O echipă necunoscută a învins viitoarea adversară a Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steliştii au motive de bucurie înainte de confruntarea cu Legia Varşovia din play-off-ul Ligii Campionilor. Viitoarea adeversară a campioanei României a pierdut în etapa a patra din campionatul polonez, fiind detronată din poziţia de lider.

Legia Varşovia a fost învinsă în etapa a 4-a a campionatului Poloniei cu 2-1, în deplasare, de la Ruch Chorzow. Campioana Poloniei nu a emis pretenţii pe teren străin, deşi în primele trei etape a bifat trei succese categorice. Astfel, viitoarea adversară a Stelei din play-off-ul Ligii Campionilor a acumulat 9 puncte din patru meciuri şi se află pe locul doi în clasament, după Gornick, care are 10 puncte (trei victorii şi un egal).

Echipa de start a Legiei Varşovia: Kuciak - Broź, Cichocki, Dossa Junior, Brzyski - Furman, Jodłowiec (Lukasik '39) - Kucharczyk, Pinto (Dvalişvili '84), Kosecki (Zyro '79) - Saganowski.

Steaua va juca primul meci cu Legia la Bucureşti, pe 21 august, iar returul se va disputa o săptămână mai târziu, la Varşovia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite