După finanţatorul Stelei, un alt personaj din fotbal este atacat: „Dragomir îşi petrece ultimele zile la LPF. Afară!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal FOTO Mediafax
Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal FOTO Mediafax

Fostul jucător al Rapidului, Nicu Gheară, continuă atacurile publicate pe blogul personal la adresa oamenilor din sport. Săptămâna trecută, ex-giuleşteanul îl critica pe finanţatorul echipei din Ghencea, pe care îl numea „o glumă proastă“ a fotbalului românesc, iar de data aceasta ţinta este Dumitru Dragomir.

Ultimul personaj intrat în atenţia fostului giuleştean este preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, căruia îi dedică un articol pe site-ul personal: „Dumitru Dragomir îşi trăieşte ultimele zile din conducerea LPF. Fotbalul românesc are nevoie de un nou început, iar Mitică ştie asta. Este timpul pentru un nou început, iar eu vă garantez că acesta se va produce curând. Vă garantez că Mitică nu va mai fi preşedintele LPF, el îşi trăieşte ultimul mandat. Şi nu-s vorbe în vânt, mă bazez, ca întotdeauna, pe fapte. Noua generaţie de conducători trebuie să schimbe vechile mentalităţi, trebuie să vină şi să facă un pic de curăţenie în fotbalul românesc“.

Nicu Gheară îl laudă, însă, pe preşedintele Federaţiei Române de Fotbal: „Spre deosebire de Mitică Dragomir, Mircea Sandu este băiat deştept şi şi-a anunţat din timp retragerea. Bravo lui! A demonstrat că are coloană vertebrală, motiv pentru care îl văd în funcţia de preşedinte de onoare al FRF. Atât! Dar, să fim realişti, trebuie să profităm de funcţia pe care o are Sandu în conducerea fotbalului european. Şi, în plus, să fim serioşi, a cam venit timpul să dăm o şansă unor oameni precum Hagi. Nu mai avem nevoie de relicve comuniste, nu mai avem nevoie de Mitică în fruntea ligii întâi. Afară! Fotbalul românesc a fost distrus de acest personaj de tristă amintire“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite