Dumitru Dragomir nu crede în Steaua lui Reghecampf

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragomir e convins că Liga I e ferită de meciuri trucate
Dragomir e convins că Liga I e ferită de meciuri trucate

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, este sceptic în privinţa şanselor Stelei de a elimina pe Ajax din Europa League.

Dragomir susţine că rezultatele obţinute de Steaua în meciurile amicale sunt neconcludente, iar roş-albaştrii îşi vor arăta valorea în meciurile oficiale. Cu toate acestea, şeful LPF nu are încredere că echipa din Ghencea poate trece de Ajax.

„Nu pun bază pe meciurile amicale, mai ales că Reghecampf a avut la dispoziţie numai 3 sau 4 titulari. Depinde cum se mobilizează jucătorii şi ce vîrf de formă îi prinde meciul cu Ajax. Nu sînt deloc încrezător că se califică, dar sînt convins că va juca mai bine decît o face în amicale”, a spus Dragomir.

Oficialul Ligii Profesioniste a vorbit şi despre suspiciunile de blat care planează asupra unor partide din Liga I cercetate de Europol. „E u zic că sunt jumătate din ţările lumii implicate, mai puţin România. Ne-a zis generalul Hurdubaie (n.r. ofiţer de integritate al FRF). L-am întrebat personal dacă e ceva la Liga noastră. Mi-a spus că la Liga I nici n-a fost şi nici nu este. Este un scandal, iar vinovaţii trebuie să se ducă la puşcărie. Eu de ani de zile spun că dacă vrem să rezistăm la federaţie şi la Ligă, la trei lucruri să nu ne băgăm: la arbitrii, la comisiile jurisdicţionale şi la pariuri. Restul sunt poveşti. Ca să nu te duci la puşcărie trebuie să eviţi astea trei lucruri”, a completat Dragomir.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite