Drama lui Cristi Chivu: „După ce m-am operat la cap, n-am mai fost acelaşi om“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Chivu FOTO Reuetrs
Cristi Chivu FOTO Reuetrs

Cristi Chivu a povestit momentele crâncene prin care a trecut după accidentarea groaznică suferită la cap în ianuarie 2010.

Pe 6 ianuarie 2010, Chivu s-a lovit la cap într-un duel aerian cu Pelissier în meciul Chievo - Inter. A urmat o operaţie dificilă şi o revenire pe gazon la fel de complicată. Iar efectele accidentării se resimt şi acum.

"E o istorie complicată şi pot să spun acum nişte lucruri în premieră, fiindcă nu mai sunt în activitate. După ce m-am operat la cap, n-am mai fost acelaşi om. Nu mai aveam cum să fiu ca înainte. A fost o accidentare care mi-a produs traume. Când am revenit pe teren, îmi paraliza pentru câteva secunde toată partea stângă dacă loveam mingea cu capul! Nu mai puteam să fac nimic! Treptat însă, lucrurile s-au mai îmbunătăţit, dar mi-am pierdut pentru totdeauna sensibilitatea la degetele mâinii stângi.

Nimic (n.r. nu mai simte cu mâna stângă)! Dacă ating ceva, sunt obligat să mă uit ca să-mi dau seama ce am în mână. De exemplu, când bagi mâna în buzunar, în mod normal realizezi prin pipăire care e cheia, bricheta sau portofelul. Eu nu mai pot face treaba asta. Trebuie să scot tot şi să văd ce obiecte sunt. Asta e! M-am obişnuit şi m-am adaptat la noul meu corp. N-am mai avut probleme în ultima vreme, dar nu ştiu ce-mi va rezerva viitorul. Mă aştept la orice!", a declarat Cristi Chivu pentru Gazeta Sporturilor.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite