Dramă în familia surorilor Williams! Din ce cauză nu se pot bucura Serena şi Venus de sărbătorile de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Venus şi Serena Williams
Venus şi Serena Williams

Serean şi Venus Williams au probleme serioase şi nu se pot bucura de sărbătorile de Crăciun, aşa cum au făcut-o în anii trecuţi.

În vârstă de 72 de ani, Richard Williams, tatăl surorilor Serena şi Venus Williams şi singurul care a crezut în posibilitatea ca ele să devină jucătoare de tenis, a suferit un al doilea accident vascular. Iar acesta i-a afectat vorbirea. De fapt, singurul care îl poate înţelege este fiul său, Chavoita LeSane, fratele mai mare al tenismenelor.

Această a doua criză -pe prima a avut-o în urmă cu mai mulţi ani – i-a fost provocată lui Richard Williams de cea de-a doua lui soţie, Lakeisha (38 de ani). Cei doi au divorţat în 2017, dar ea i-a luat o casă din Florida falsificându-i semnătura. Cel puţin aşa susţine Richard, iar acesta a fost şi motivul pentru care i-a intentat proces. 

Numai că stresul procesului a fost prea mare, aşa că organismul tatălui surorilor Williams a cedat şi el a păţit acest necaz. Nimeni din familie nu a făcut vreo dezvăluire referitoare la gravitatea situaţiei lui Williams senior.

williams
Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri