Dorinel Munteanu: "Nu pornim ca favoriţi la Tg.Mureş"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că formaţia sa nu este favorită în partida cu FCM Târgu Mureş, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I

"După victoria cu Rapidul, le-am zis băieţilor că la Târgu Mureş ne aşteaptă un meci greu, ce trebuie tratat cu aceeaşi seriozitate. Ştiu că vom întâlni o echipă solidă, bine organizată, care chiar dacă a pierdut cu Vasluiul, a făcut un joc bun, mai ales în prima repriză. Echipa din Tg. Mureş are în componenţă jucători valoroşi, dar ca întotdeauna, preocuparea mea este jocul echipei mele, fiindcă totul depinde numai de noi. Nu pornim ca favoriţi şi atât timp cât vom avea atitudine, concentrare, vom avea câştig de cauză. Dacă ne vor lipsi aceste lucruri, putem avea probleme ", a declarat antrenorul Dorinel Munteanu.

Tehnicianul Oţelului are tot lotul valid pentru această partidă.

Marius Stan, directorul general al echipei Oţelul Galaţi, a declarat că s-ar mulţumi şi cu un rezultat de egalitate la Tg. Mureş.  "Întâlnim o echipă greu de descifrat pentru că a făcut poate cele mai multre transferuri în perioada de iarnă. Poate fi şi bine, poate fi şi rău. Pot prinde o zi nemaipomenită şi să bată pe oricine. Sper ca noi să nu le dăm ocazia. Ne-am mulţumi şi cu un punct, cu orice punct câştigat. Dacă putem menţine acel punct de la începutul meciului deja-i bine, ce-i în plus e excelent", a declarat Marius Stan.

Partida dintre FCM Tg. Mureş şi Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă de la ora 15.45.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite