Dorel Stoica: „Iliev este mai bun ca mine. Craiova are echipă de primele şase“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La partida de la Severin dintre Universitatea şi Oţelul (3-0) a asistat şi fostul căpitan al echipei oltene, Dorel Stoica, revenit din Arabia Saudită.

Stoica s-a declarat bucuros pentru salvarea de la retrogradare şi a precizat că vrea ca la anul Ştiinţa să se bată pentru cupele europene.

M-am bucurat pentru această victorie. Este foarte greu în tribună, mult mai greu ca atunci când eşti pe teren. Sper ca la anul să nu mai fie emoţii, decât pentru o cupă europeană. Craiova are echipă de primele şase. Poate, cine ştie, voi reveni la Universitatea. Este singura echipă la care aş juca în România“, a spus Dorel Stoica.

Acesta s-a declarat impresionat de evoluţia bulgarului Valentin Iliev, care l-a înlocuit în apărare: „Este un jucător foarte bun. E mai bun ca mine“.

Iliev se află la final de contract cu Universitatea şi spune că tot ceea ce îşi doreşte este o vacanţă. Bulgarul a ţinut să-l salute prin intermediul camerelor de luat vederi şi pe bunul său prieten Eugen Trică şi a adus aminte şi de gafa sa din meciul cu CFR Cluj.  

Sunt fericit că am rămas în Liga I şi că am reuşit să ajut şi eu echipa asta, ceea ce mi-am şi propus când am venit aici. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru că după meciul cu CFR se spuseseră multe lucruri despre mine. Pot să fac orice, dar nu să vând meciuri, pentru că joc pentru mine, pentru suporteri şi pentru familia mea. Nu am făcut niciodată aşa ceva! Plec în vacanţă şi vedem când mă întorc dacă mai rămân la Universitatea“, a spus Valentin Iliev.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite