Doliu în sport: A murit Constantin Alexandru

0
Publicat:

Fostul luptător şi antrenor Constantin Alexandru a încetat din viaţă la 83 de ani, a anunţat Clubului Sportiv Rapid pe un site de socializare.

doliu jpg

''A încetat din viaţă, la 83 de ani, Constantin Alexandru, fost luptător şi antrenor de greco-romane la CS Rapid. CS Rapid transmite condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească", se arată pe pagina de Facebook a CS Rapid.

Multiplu medaliat la juniori şi seniori în anii '50-'60, Constantin Alexandru a avut o contribuţie importantă, în 1962, la promovarea în Divizia A a echipei de greco-romane a Rapidului.

La nivel de juniori a fost unul dintre cei mai buni antrenori din România. El a descoperit numeroşi sportivi de valoare, printre care se numără Gheorghe Minea - bronz la Mondialele de juniori şi locul 7 la JO Moscova 1980, Laurenţiu Iacob - bronz la Europenele de juniori, Nicolae Tudor - campion naţional de juniori, Dănuţ Staudt - multiplu campion naţional de juniori şi Ionel Tase - maestru emerit al sportului, actual antrenor de greco-romane la CS Rapid.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite