Djokovici, nevaccinatul încăpăţânat: Cum e văzută alegerea sa în ultimul sondaj efectuat de britanici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici a dobândit imunitate naturallă după ce a trecut de două ori prin boală, în 2020 şi în 2021
Novak Djokovici a dobândit imunitate naturallă după ce a trecut de două ori prin boală, în 2020 şi în 2021

Sârbul de 35 de ani a spus deja: va rămâne nevaccinat împotriva COVID-19, chiar dacă acest statul îl poate exclude atât de la US Open 2022 (29 august - 11 septembrie), cât şi de la Australian Open 2023 (16-29 ianuarie).

Având în vedere că, în ambele circuite, asistăm la o perioadă de pauză, fără turnee importante, în lumea tenisului se vorbeşte foarte mult despre situaţia lui Novak Djokovici, înainte de US Open. 

Tocmai de aceea, publicaţia britanică „Express“ a efectuat un sondaj de opinie online, cu următoarea întrebare: „Credeţi că Novak Djokovici trebuie să se vaccineze pentru a juca la US Open?“. 

Chiar dacă numărul celor care aprobau vaccinarea obligatorie a scăzut drastic, comparativ cu începutul anului şi acel fiasco de la Australian Open, în continuare, majoritatea cred în această soluţie în lupta cu COVID-19. Ceea ce reiese şi din sondajul efectuat de „Express“. Aici, 53% din participanţi au răspuns cu „Da“ şi doar 38% au aprobat opţiunea lui Nole de a refuza vaccinarea. În rest, 9% din cei care şi-au exprimat părerea s-au arătat indecişi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite