Directorul Sepsi, după decizia privind meciul cu oltenii: Mi-e scârbă! Avem doar legea Mititelu...

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al Sepsi  a reacționat categoric după decizia dată azi de Comisia de Recurs în cazul Sepsi - FCU Craiova.

Attila Hadnagy
Attila Hadnagy

Attila Hadnagy, directorul general al Sepsi, a reacționat foarte după după decizia Ciomisiei de Recurs, care a decis ca meciul dintre Sepsi și FCU Craiova, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe.

După ce la Comisia de Disciplină s-a decis victoria lui Sepsi cu 3-0,  Comisia de Recurs a decis azi ca meciul să se rejoace din minutul 1, pe 16 martie.

 „Credeți-mă că este ceva incredibil. Nu pot să cred. Credeam că visez. Problema nu e că rejucăm, nici punctele. Dar e clar că regulamentul e degeaba! Suntem în legea junglei.  Nu mai avem niciun regulament. Avem doar legea Mititelu, pentru că el de două săptămâni tot spune că se rejoacă. De două săptămâni zice asta, deci știa. Mi-e scârbă de tot ce s-a întâmplat. Dacă conducem 2-0, 3-0 cu un adversar, o să strige suporterii cine știe ce, se întrerupe meciul și o luăm de la zero…Nu o să ne oprim aici. Mergem la TAS. Când se va decide, se va decide. Dar să aflăm adevărul. La noi în țară nu e corectitudine și adevăr. Mergem mai departe”, a spus Hadnagy pentru gsp.ro.

Comisia a menținut suspendarea suporterilor olteni la 6 meciuri disputate în deplasare. Ambele echipe vor primi aceeași amendă, de 22.500 de euro.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite