„Dinţosul“, vrăjit de o româncă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişoreanca Lili Chevereşan l-a cucerit pe brazilianul Ronaldinho la o prezentare de modă. Lăsat în afara lotului de Carlos Dunga pentru Mondialul din Africa de Sud, brazilianul Ronaldinho a fost consolat de o româncă de 27 de ani.

Fotbalistul lui AC Milan n-a suferit prea mult că a văzut turneul final la televizor. S-a „refugiat" în braţele unei blonde apetisante, despre care jurnaliştii italieni spuneau că este doar „o prietenă apropiată" a atacantului. De fapt, relaţia cu Lili Chevereşan, o timişoreancă de 27 d ani, e mult mai avansată. Fata a petrecut toată vara la Rio alături de fotbalistul lui AC Milan şi de gaşca lui de prieteni.

Lili a plecat din ţară în urmă cu mulţi ani. Prietenii ei spun că a tras din greu pentru a putea să se facă remarcată. A terminat un liceu de arte, după care a urmat Facultatea de Arte Plastice, secţia Design vestimentar din Timişoara. Una dintre colegele ei îşi aminteşte despre Lili că era foarte determinată să părăsească ţara încă de pe vremea liceului.


CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE!

„A tras tare până să plece în Italia. Ştiu că a plecat pe make-up. Nu e uşor să reuşeşti în altă ţară. E de apreciat că şi-a găsit un job acolo şi îşi face treaba bine. Mă bucur pentru ea, nu i-a fost uşor", a spus designerul Alina Lăţan.

„Nu vreau să comentez"

Prietenii blondei lui Ronaldino susţin că aceasta le-ar fi povestit de ceva timp despre relaţia pe care o are cu fotbalistul, începută după o prezentare de modă la Milano.


Totuşi, oficial, ea nu a dorit să ofere amănunte despre „prietenia" pe care o are cu atacantul, însă nici nu a negat povestea. „Nu vreau să comentez nimic pe această temă.  Nu am să vă spun nimic", s-a limitat Lili să declare.

Fetele noastre, apreciate la Milano

Premierul italian şi patronul lui AC Milan, Silvio Berlusconi, a avut o relaţie cu o tânără din Curtea de Argeş, Ioana Vişan, alături de care a fost imortalizat în mai multe rânduri. Timp de trei ani, şi antrenorul italian Carlo Ancelotti, fost la AC Milan, a trăit o viaţă dublă: cu soţia sa, Luiza Gibellini, şi cu Marina Creţu. În cele din urmă, tehnicianul a decis să pună capăt căsniciei şi a rămas alături de românca în vârstă de 31 de ani.

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite