Dinamo uimeşte: preşedintele clubului a explicat de ce Mutu n-a fost niciodată pe lista lui de transfer. Mesajul emoţionant al „Briliantului“ pentru fanii „câinilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Mutu
Adrian Mutu

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ a avut ocazia să-şi întărească atacul steril prin aducerea unui fotbalist care chiar şi-ar fi dorit să joace în roşu şi alb. Oficialii clubului au preferat însă să meargă pe mâna unor anonimi, precum Ndaw şi Zougoula.

Adrian Mutu a visat să-şi încheie cariera la Dinamo, însă, din iarnă, va îmbrăca tricoul Petrolului. La câteva zile după ce acţionarul Ionuţ Negoiţă a explicat de ce Mutu n-a ajuns în „Ştefan cel Mare“, preşedintele Constantin Anghelache a dezvăluit că, de fapt, actualul vârf al celor de la Ajaccio n-a fost niciodată pe lista „câinilor“.

Ce a spus?

„Eu nici n-am discutat cu Mutu vreodată. Stratregia noastră înseamnă să aducem jucători tineri, pentru viitor. Nu se pune problema să luăm jucători de 34 de ani, care să ne ajute o jumătate de an sau un sezon. Dacă Mutu se duce la Petrolul, sper să fie bine pentru el. În caietul meu am trei coloane cu nume de jucători pe care i-am putea aduce la echipă, toţi tineri, care ne pot ajuta mai mult pe termen lung“, a declarat Anghelache la Digi Sport.

Problema e că jucătorii care au mai fost în caietul lui Anghelache şi au fost aduşi în vară au dezamăgit crunt. Vorbim, în primul rând, de atacanţii Joel Thomas (9 meciuri şi 0 zero goluri în campionat), Kevin Zougoula (2 meciuri şi zero goluri în Liga I) şi Pape Ndaw (4 meciuri fără gol înscris în campionat).

Mesajul lui Mutu pentru fanii „câinilor“

Adrian Mutu a plecat din România după ce, în sezonul 1999-2000, a marcat 22 de goluri în 33 de partide pentru Dinamo. „Briliantul“ a spus, în mod repetat, că îşi doreşte să-şi încheie cariera în „Ştefan cel Mare“, iar acum a explicat de ce n-a fost posibil să-şi îndeplinească visul.

„Suporterii lui Dinamo n-au de ce să fie dezamăgiţi de mine. Eu m-am ţinut de promisiune! Dacă nu e Dinamo, asta e din cauza alegerii făcută de conducerea clubului din Ştefan cel Mare, NU a mea!! Nu voi uita niciodată fanii lui Dinamo, ce au făcut pentru mine şi îi voi aprecia mereu!!!“, a spus Mutu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite