Dinamo ţine să fie reprimită în Europa: şefii „câinilor“ s-au dus la federaţie. Ce a făcut FRF pentru a-i sprijini

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ poate câştiga Cupa României şi campionatul în actuala stagiune. Tocmai de aceea, şefii încearcă rezolvarea unei mari probleme.

„Adevărul“ a scris aici că Dinamo are şanse minime de a primi dreptul de a juca, încă din sezonul viitor, în cupele europene.

În ultima perioadă, s-a vehiculat ideea că Federaţia Română de Fotbal (FRF) poate sprijini Dinamo în tentativa roş-albilor de a „dribla“ regulamentul care le blochează accesul în Europa. Prezent la „Adevărul Live“, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a comentat această posibilitate.

Ce a spus?

„Am avut o întâlnire cu reprezentanţii clubului Dinamo. Vom solicita puncte de vedere de la o casă de avocatură şi o companie de audit, care să ne zică punctul lor de vedere despre situaţia clubului Dinamo. Asta putem face noi, ca administraţia FRF, astfel încât punctul de vedere pe care îl vom împărtăşi la finalul acestei luni să fie bine fondamentat. Decizia finală e însă la nivel de Comisia de Licenţiere, iar comisiile sunt independente. Nu sunt în subordinea FRF“, a declarat Burleanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite