Dinamo stă în 16 jucători de câmp

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ţălnar i-a iertat pe Alexe, Bratu şi pe N’Doye ca să aibă cu cine juca în etapele rămase din retur. „Ţânţarul“ se confruntă şi cu o altă bătaie de cap: şapte dintre elevii săi sunt în pericol de suspendare pentru derby-ul cu Rapid dacă încasează „galbene“, astăzi, cu Poli Iaşi.

După ce astă-iarnă şefii „câinilor" se lăudau că Ţălnar poate alcătui, fără probleme, două echipe competitive cu jucătorii din lot, acum, dinamoviştii îşi fac probleme pe cine vor trece pe foaia de joc la ultimele şase etape din acest sezon.

Concedierile lui Zicu, Mărgăritescu, Adrian Cristea şi Boştină i-au limitat opţiunile tehnicianului roş-albilor.

Tocmai de aceea, Ţălnar şi acţionarii s-au văzut nevoiţi să-i ierte pe Alexe, Bratu şi pe N'Doye numai ca să aibă pe cine băga în teren. În total, în acest moment, la Dinamo au rămas 16 jucători de câmp. La aceştia se adaugă doi portari, Cristi Munteanu şi George Curcă.

Andrei Cristea, aut cu Iaşi

De parcă greva şi alte cazuri de indisciplină nu ar fi „slăbit" destul trupa din „Ştefan cel Mare", Ţălnar trebuie să fie precaut la meciul cu Poli Iaşi. Şapte dintre jucătorii din lot, toţi importanţi, se află la un cartonaş galben de suspendare şi riscă să rateze derby-ul de etapa viitoare cu Rapid: Niculae, Rus, Kone, Molinero, Cristi Munteanu, Torje şi Andrei Cristea. În privinţa ultimului însă, s-au risipit grijile. Atacantul s-a accidentat la antrenamentul de ieri şi nu va putea fi folosit, diseară, contra ieşenilor.

Nicolae Badea caută noi acţionari

Preşedintele Consiliului de Administraţie se gândeşte să remanieze clubul din temelii. După ce i-a dat afară pe grevişti, cu excepţia lui Alexe, şi i-a sfătuit pe jucători să renunţe la firma de impresariat „Becali Sport", Nicolae Badea caută noi investitori pentru Dinamo, în condiţiile în care Turcu a plecat, iar Borcea nu prea ar vrea să mai continue. Astfel, şeful „câinilor" a intrat deja în discuţii cu un om de afaceri arab, care ar urma să intre în acţionariat alături de fraţii Negoiţă.

Ce jucători de câmp mai are Dinamo

-Daminuţă
-Zivny
-Scarlatache
-Molinero
-Moţi
-Pulhac
-Zie Diabate
-N'Doye
-Torje
-Rus
-D. Kone
-Niculescu
-An. Cristea
-Bratu
-Niculae
-Alexe

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite