Dinamo - Oțelul Galați 3-0. Fanii dinamoviști au făcut spectacol în tribune

0
Publicat:

Dinamo a reușit o victorie spectaculoasă pe teren propriu cu Oțelul Galați și își consolidează locul pentru barajul care o poate readuce în Liga 1.

FOTO digisport.ro
FOTO digisport.ro

Dinamo ocupa locul 4 înaintea acestei etape cu 35 de puncte. Adversara de la Galați se afla pe poziția a treia cu 39 de puncte. Victoria din această seară o apropie pe Dinamo de ocupantele primelor două poziții care aduc direct calificarea în prima ligă. Locurile 3 și 4 vor juca baraj pentru calificarea în Liga 1. 

Meciul a început cu Dinamo mai periculoasă în atac. Ghezali a lovit bara în minutul 22 după centrarea lui Sîrghi. Un minut mai târziu, Iulian Roșu i-a pasat perfect lui Amzăr care a ratat incredibil din doar doi metri. Până la pauză ambele echipe au încercat să țină mingea departe de propriul careu.

Repriza secundă a debutat cu un gol de excepție la capătul unui contraatac. Ahmed Bani a recuperat mingea în propria jumătate de teren și a pornit contraatacul. A pasat în lung de linie către Ghezali care și-a depășit în viteză adversarii și l-a învins pe Bozoancă cu un gol din scăriță. 

Cu doar 3 minute înainte de final Dinamo a lovit din nou decisiv prin același Ghezali care a reușit dubla. În prelungiri, Țîră și-a trecut numele pe lista marcatorilor după ce a înscris cu o lovitură de cap. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite