Dinamo o întâlneşte miercuri pe CFR în sferturile din Cupa României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo Bucureşti o va confrunta pe CFR Cluj în sferturile din Cupa României. FOTO Mediafax
Dinamo Bucureşti o va confrunta pe CFR Cluj în sferturile din Cupa României. FOTO Mediafax

Dinamo Bucureşti o va întâlni pe CFR Cluj în faza sferturilor din Cupa României, partidă care se va desfăşura în Gruia, de la ora 20.30.

Dinamo Bucureşti o  va înfrunta miercuri seară pe CFR Cluj, în deplasare, în cadrul sferturilor din Cupa României. Alb-roşii speră să salveze parcursul din Liga I prin accederea în semifinale, astfel încât jucătorii sunt motivaţi şi financiar. Oficialii clubului au promis că vor debloca o parte din salariile restante şi, în cazul unei victorii în faţa formaţiei din Gruia, dinamoviştii vor primi un bonus total de 50.000 de euro, conform GSP.

Oficialii lui CFR Cluj au solicitat arbitri străini pentru partida care se va disputa pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu“, lucru care nu a fost aprobat de CCA, sub motivul că ar fi trebuit să ceară acest lucru de la începututul sezonului.

Aflat la al treilea meci al său pe banca tehnică a lui Dinamo, Dorinel Munteanu a comentat situaţia echipei în clasamentul Ligii I: „E clar că e un loc care nu ne face cinste, nici nouă, nici suporterilor. Jucătorii sunt afectaţi de această poziţie şi trebuie să conştientizeze lucrurile pentru a urca. Avem nevoie de o calificare în semifinalele Cupei României şi să acumulăm puncte pentru a creşte moralul“, a declarat „Neamţul“ pentru Mediafax.  

Echipa din Ştefan cel Mare a încheiat turul campionatului intern pe locul şapte, cu 26 de puncte, la 15 puncte distanţă de prima poziţionată, Steaua Bucureşti.

În faza optimilor, Dinamo a învins-o pe Pandurii Târgu Jiu (1-2), iar CFR Cluj a câştigat în faţa celor de la FC Botoşani (2-0). Celălalt meci programat miercuri în faza sferturilor este Ceahlăul Piatra Neamţ şi Oţelul Galaţi, începând cu ora 17.45. 

Prima semifinală din Cupa României se va disputa între Petrolul Ploieşti (care a înfrânt-o marţi pe Concordia Chiajna, 2-1) şi învingătoarea dintre Ceahlăul şi Oţelul, iar cea de-a doua între câştigătoarele dintre CFR/Dinamo şi Rapid Bucureşti/Astra Giurgiu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite