Dinamo îi pierde pe Ganea şi pe Kone

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Liviu Ganea şi mijlocaşul Djakaridja Kone au intrat în ultimele şase luni de contract, dar până acum şefii nu le-au făcut nicio ofertă de prelungire a acordului.

Ambii sunt jucători importanţi şi chiar dacă primul a evoluat mai puţin, în schimb africanul e om de bază. Ganea a fost în centrul unui scandal vara trecută când le-a spus şefilor că rămâne la echipă doar dacă îi plătesc un salariu de 150.000 de euro pe an plus o primă de instalare de 200.000. A fost retrogradat la echipa secundă, apoi a revenit în lot, dar nu l-a mai chemat nimeni la tratative. Acum poate semna cu oricine un precontract şi din vară Dinamo îl pierde gratis.

Kone e la cupa africii

De asemenea, Djakaridja Kone, acum chemat la echipa naţională a Burkinei Faso pentru Cupa Africii pe Naţiuni, poate pleca fără ca roş-albii să ia vreun ban. În urmă cu o lună au existat negocieri cu el, i s-a propus un câştig de 100.000 de euro pe sezon, jucătorul a cerut răgaz şi de atunci nu a mai fost căutat de nimeni din conducere. De altfel, unul dintre motivele pentru care Cristi Borcea, aflat la Miami, s-a certat cu Dragoş Săvulescu a fost că acesta din urmă nu a reuşit să-i determine pe fotbalişti să semneze noi înţelegeri. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite