Diego Armando Maradona rupe tăcerea: „Din acel moment n-am mai folosit droguri. Am găsit calea cea bună!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diego Maradona
Diego Maradona

Diego Maradona, în vârstă de 57 de ani, s-a retras din activitatea de fotbalist în 1997. Ulterior, el a devenit antrenor, pregătind inclusiv naţionala Argentinei, în perioada 2008-2010.

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona a declarat că nu a mai consumat droguri de 13 ani, el precizând că acum se bucură să joace fotbal cu familia sa, informează News.ro. "Nu am mai folosit droguri de 13 ani. Acum mă bucur să joc fotbal cu familia mea. Am găsit calea cea bună datorită fiicei mele Dalma", a spus Maradona într-un interviu pentru o emisiune televizată din Italia.

El a precizat că ar vrea să devină cândva antrenorul echipei Napoli. "Dacă se doreşte asta, mi-ar plăcea mult să o antrenez pe Napoli într-o bună zi".

Deocamdată, Diego Maradona a fost numit ambasador al fotbalului din China, el semnând un contract pentru promovarea acestui sport. Într-un mesaj postat pe reţelele de socializare, Maradona a mulţumit impresarului său pentru oportunitatea de a lucra în China, el urmând să meargă prin şcoli pentru a descoperi tineri fotbalişti. În China evoluează mai mulţi argentinieni, cei mai celebri fiind Carlos Tevez şi Ezequiel Lavezzi.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite